INICI ESCOLA PROFESSORAT ESPECIALITATS GALERIA CONTACTE

INICIACIÓ A LA DANSA

Per als més petits , de 4 i 5 anys, treballem la psicomotricitat, la coordinació i l'expressió corporal. A partir del joc es treballa el ritme i l'educació musical per introduir-se al món de la dansa.

 

Horaris classes

Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30

Dimarts i dijous de 17:30 a 18:30

Divendres de 17:30 a 18:30

DANSA CÀSSICA

La dansa clàssica, com a base de totes les modalitats de la dansa, ens aporta la tècnica necessària per la col·locació, la elegància i la elasticitat a més de la disciplina, tant a nivell físic com mental. A l'escola impartim el clàssic en diferents nivells, organitzant les classes segons l'edat de l'alumnat.

 

Horaris classes

totes les tardes a partir de les 18:30

HIP HOP

Estil urbà que té els seus orígens en la cultura dels barris Newyorkins. Es caracteritza per la contracció i la relaxació de la musculatura, la ràpida coordinació i la conexió amb la música.

 

Horaris classes

Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30

Dimarts i dijous de 17:30 a 18:30

CONTEMPORÀNI

Tècnica sobre la respiració, la relaxació i la lliure expressió. Es treballen els contrapesos, els equilibris i com a factor important la gravetat.

 

Horaris classes

Divendres de 19:30 a 21h

PILATES

NOVETAT INFORMA'T A info@angelssegarra.com, a l'escola o trucant al 937864376

 

Horaris classes

Dimecres al vespre

INICIACIÓ A LA DANSA CLÀSSICA PER ADULTS

SEMPRE HAS VOLGUT FER BALLET I NO HAS COMENÇAT DE PETITA? ARA ÉS LA TEVA OPORTUNITAT! CLASSES TOTS ELS DILLUNS AL VESPRE INFORMA'T A info@angelssegarra.com, a l'escola o trucant al 937864376

 

Horaris classes

Dilluns vespre

JAZZ

Aquesta modalitat té els seus origens en les danses de diferents tribus africanes, i ha anat evolucionant en diferents estils musicals. Les classes de jazz consten d'exercicis d'escalfament que finalitzen amb passos coreogràficament coordinats que s'adapten a cada estil musical.

 

Horaris classes

Divendres tarda